Bisphenol S (BPS) Føjet til Proposition 65 List

nyheder

Bisphenol S (BPS) Føjet til Proposition 65 List

For nylig har California Office of Environmental Health Hazard Assessment (OEHHA) tilføjet Bisphenol S (BPS) til listen over kendte reproduktionstoksiske kemikalier i California Proposition 65.
BPS er et bisphenol kemisk stof, der kan bruges til at syntetisere tekstilfibre og forbedre farveægtheden af ​​visse stoffer. Det kan også bruges til at lave hårde plastikgenstande. BPS kan nogle gange tjene som en erstatning for BPA.
Det er værd at bemærke, at flere nylige forligsaftaler vedrørende brugen af ​​Bisphenol A (BPA) i tekstilprodukter, såsom sokker og sportstrøjer, herunder i reproduktionsaftalen, alle nævner, at BPA ikke kan erstattes af noget andet bisphenol-lignende stof (f.eks. som Bisphenol S).
California OEHHA har identificeret BPS som et reproduktionstoksisk stof (kvindelig reproduktionssystem). Derfor vil OEHHA tilføje Bisphenol S (BPS) til kemikalielisten i California Proposition 65, med virkning fra 29. december 2023. Kravene til eksponeringsrisikoadvarsel for BPS træder i kraft den 29. december 2024 med 60 dages varsel og efterfølgende forligsaftale .

California Proposition 65 (Prop 65) er 'Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986', et afstemningsinitiativ vedtaget overvældende af californiske indbyggere i november 1986. Det kræver, at staten offentliggør en liste over kemikalier, der vides at forårsage kræft, fødselsdefekter eller reproduktionsskader. Først offentliggjort i 1987, har listen udviklet sig til cirka 900 kemikalier.

I henhold til Prop 65 er virksomheder, der driver forretning i Californien, forpligtet til at give en klar og rimelig advarsel, før de bevidst og bevidst udsætter nogen for et opført kemikalie. Medmindre de er fritaget, har virksomheder 12 måneder til at overholde denne Prop 65-bestemmelse, når et kemikalie er opført på listen.
Højdepunkter på listen over BPS er opsummeret i følgende tabel:

BTF Testing Lab er en testinstitution akkrediteret af China National Accreditation Service for Conformity Assessment (CNAS), nummer: L17568. Efter flere års udvikling har BTF elektromagnetisk kompatibilitetslaboratorium, trådløs kommunikationslaboratorium, SAR-laboratorium, sikkerhedslaboratorium, pålidelighedslaboratorium, batteritestlaboratorium, kemisk testning og andre laboratorier. Har en perfekt elektromagnetisk kompatibilitet, radiofrekvens, produktsikkerhed, miljøpålidelighed, materialefejlsanalyse, ROHS/REACH og andre testmuligheder. BTF Testing Lab er udstyret med professionelle og komplette testfaciliteter, et erfarent team af test- og certificeringseksperter og evnen til at løse forskellige komplekse test- og certificeringsproblemer. Vi overholder de vejledende principper om "retfærdighed, upartiskhed, nøjagtighed og stringens" og følger nøje kravene i ISO/IEC 17025 test- og kalibreringslaboratoriestyringssystem til videnskabelig ledelse. Vi er forpligtet til at give kunderne den højeste kvalitetsservice. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os til enhver tid.

BTF Testing Kemi lab introduktion02 (3)


Indlægstid: 17-jan-2024