Den nye version af IECEE CB-certifikatreglerne træder i kraft i 2024

nyheder

Den nye version af IECEE CB-certifikatreglerne træder i kraft i 2024

Den Internationale Elektrotekniske Kommission (IECEE) har udgivet en ny version afCB certifikatregler driftsdokument OD-2037, version 4.3, gennem sin officielle hjemmeside, som trådte i kraft den 1. januar 2024.
Den nye version af dokumentet har tilføjet krav til CB-certifikatregler med hensyn til funktionelt sikkerhedsudtryk, flere produktstandarder, modelnavne, separat softwarepakkecertificering, batteristandarder mv.
1. CB-certifikatet har tilføjet relevante beskrivelser af funktionel sikkerhed, og den nominelle værdi og hovedkarakteristika bør så vidt muligt omfatte elektriske egenskaber, sikkerhedsniveau (SIL, PL) og sikkerhedsfunktioner. Yderligere sikkerhedsparametre (såsom PFH, MTTFd) kan tilføjes til nogle yderligere oplysninger. For tydeligt at identificere testelementerne kan oplysningerne om den funktionelle sikkerhedsrapport tilføjes som reference i kolonnen med yderligere oplysninger.
2. Når alle relevante testrapporter leveres som bilag til CB-certifikatet, er det tilladt at udstede et CB-certifikat for produkter, der dækker flere kategorier og standarder (såsom strømforsyninger).
Fra et hardware- og softwareperspektiv skal forskellige produktkonfigurationer have et unikt modelnavn.
4. Levere uafhængige softwarepakker til produktsikkerhedsforanstaltninger (såsom softwarebiblioteker, software til programmerbare IC'er og specialiserede integrerede kredsløb). Hvis det er udpeget til slutproduktapplikationer, skal certifikatet angive, at softwarepakken skal gennemgå yderligere evaluering baseret på de endelige produktkrav for at sikre overholdelse af relevante standarder.
Hvis IEC Technical Committee ikke inkluderer specifik teknisk vejledning eller batterikrav i den endelige produktstandard, skal lithiumbatterier, Ni Cd- og Ni MH-batterier og celler, der anvendes i bærbare systemer, overholde IEC 62133-1 (for nikkelbatterier) eller IEC 62133-2 (til lithiumbatterier) standarder. For produkter med ikke-bærbare systemer kan andre relevante standarder overvejes til anvendelse.

BTF Testing Lab er udstyret med professionelle og komplette testfaciliteter, et erfarent team af test- og certificeringseksperter og evnen til at løse forskellige komplekse test- og certificeringsproblemer. Vi overholder de vejledende principper om "retfærdighed, upartiskhed, nøjagtighed og stringens" og følger nøje kravene i ISO/IEC 17025 test- og kalibreringslaboratoriestyringssystem til videnskabelig ledelse. Vi er forpligtet til at give kunderne den højeste kvalitetsservice. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os til enhver tid.

BTF Testing Sikkerhedslaboratorium introduktion-02 (2)


Indlægstid: 31-jan-2024